„Isten lenyűgöző teremtményei”– Szelídek Öröksége DÖNTŐ - Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Gárdonyi Zoltán
Református Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola

Gárdonyi Zoltán
Református Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola

„Isten lenyűgöző teremtményei”– Szelídek Öröksége DÖNTŐ

 

Hatodik alkalommal szerveztünk iskolánkban komplex tanulmányi versenyt, a régió egyházi és állami iskoláinak meghirdetve. A „Szelídek öröksége” környezetvédelmi verseny célja a figyelemfelhíváson túl, az élmény alapú ismeretszerzés, az iskolák közötti kapcsolatépítés, egymás megismerése és egy újabb felejthetetlen nap közös eltöltése.

Úgy érezzük, ez idén is sikerült 😊.

34  iskola küldte vissza az írásbeli fordulók feladatlapjait, s a legjobbak közül a döntőbe 16 csapat kapott meghívást. A Föld Napjához kapcsolódva, 2023. április 21-én rendeztük meg az interaktív DÖNTŐT, amire érkeztek vendégek Szilágypérről (Románia), Berettyóújfaluból, Komádiból, Zsadányból, Kismarjából, Biharkeresztesről és Debrecenből.

A templomi megnyitón Felhősi András lelkipásztor és Nagyné Bernát Ildikó igazgatóhelyettes köszöntötték a versenyző csapatok tagjait és kísérőiket, majd játékos, interaktív, szórakoztató feladatokkal mérhették össze a tudásukat a csapatok, nem mellőzve a szerencse szerepét sem.

A gárdonyis tanári kar változatosnál-változatosabb feladatsorral készült az alsós és felsős csapatok számára, amiben szükség volt a tárgyi tudás mellett a gyerekek leleményességére, gyorsaságára és kreativitására is, de a nap során az is kiderült, hogy kik a legügyesebbek a konyhában.

Az alábbi végeredmény alakult ki a verseny végére, amihez hozzátesszük, hogy az alsósoknál, a – hagyományosan csak versenyen kívül induló – saját csapatunk, a legtöbb pontot elérve KÜLÖNDÍJAT érdemelt ki a teljesítményével. A csapat tagjai voltak: Dinok Petra, Farr Huba László és Kiss Márk Gergő.

 

 A verseny végeredménye az alsó tagozatosoknál:

I. helyezett: Pajkos rókakölykök –Debrecen

II. helyezett: Jó  arcok – Szilágypér

III. helyezett: Isten teremtményei- Zsadány

A zsűri tagjai: Gáll Sándorné, Nagy Zsolt és Marozsán György

 

A verseny végeredménye a felső tagozatosoknál:

I. helyezett: a Béke bárányok csapata (Diószegi Kis István Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és AMI, Berettyóújfalu)

II. helyezett: a Dinamó Trió (Diószegi Kis István Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és AMI, Berettyóújfalu)

III. helyezett: a MAV csapat (Biharkeresztesi Bocskai István Általános Iskola Kismarjai Bocskai István Tagiskolája)

A zsűri tagjai: Barta Attila Imréné, Mogyorósi Jánosné és Dani Béla Péter

 

Az alsó tagozatosok versenynél készült fotókat ITT gyűjtöttük egy csokorba.

 

GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK, JÖVŐRE VELETEK UGYANITT!

#gárdonyisnaklennijó                  #valódiértéketképviselünk                       #legyélteisgárdonyis

Galéria

Elérhetőség

Cím 4110 Biharkeresztes, Damjanich u. 21.
Telephely 4110 Biharkeresztes, Kossuth u. 52.
Telefon 06-54/431-258
Fax 06-54/431-258
E-mail gardonyi.zoltan.iskola@gmail.com
OM 062933