Idősek napja 2022 - Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Gárdonyi Zoltán
Református Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola

Gárdonyi Zoltán
Református Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola

Idősek napja 2022

1991-ben nyilvánította az ENSZ-közgyűlés október 1-jét az idősek világnapjává.

Sokat köszönhetünk az előttünk élő generációknak, ez a nap erre emlékeztet minket. A mögöttünk álló, világjárvánnyal terhelt évek talán kicsit jobban rámutatnak arra, hogy milyen fontos, hogy jobban odafigyeljünk az idősebbekre, hogy mennyire fontos az együttműködés a generációk között és hogy milyen jelentős szerepe van életünkben a nagyszülőknek, az idősebb generációnak.

Köszönettel és hálával tartozunk az előttünk járó generációknak értünk vállalt minden áldozatáért és azért a sok tanításért, útmutatásért, ami az életünkbe beépülve ma is része mindennapjainknak, és amit igyekszünk mi is továbbadni.

 

Növendékeink ma a Gondviselés Háza Református Idősek Otthonába látogattak, s rövid műsorral örvendeztették emg a szépkorúakat. A műsorban felléptek az iskola 1. osztályos tanulói, Széchenyiné Maár Anikó és Boros Ildikó tanítók vezetésével, valamint a művészeti tanszakok egy-egy képviselője. Furulyán játszott és mesét mondott: Keringer Luca 4. osztályos tanuló, kürtön játszott: Ferenczi Zsombor 6. osztályos tanuló (felkészítő tanára: Tóth Gyula), táncoltak: Szabó Eszter és Farr Huba László 4. osztályos és Bíró Ádám 6. osztályos tanulók (felkészítőjük: Farrné Kovács Mónika és Forgács Zsombor), zongorán kísért és játszott: Tóth Johanna tanárnő.

Hisszük, hogy az idősek világnapja egy remek lehetőség arra, hogy tegyünk valami jót, valami kedveset, amivel köszönetet mondunk és boldoggá tesszük idős szeretteink napját.

Galéria

Elérhetőség

Cím 4110 Biharkeresztes, Damjanich u. 21.
Telephely 4138 Komádi, Dózsa György u. 1.
Telefon 06-54/431-258
Fax 06-54/431-258
E-mail gardonyi.zoltan.iskola@reformatus.hu
OM 062933