Fekete-fehér billentyűkön milliónyi színű zene – Lenténé Lajtos Anna tanárnő zongorista növendékeinek év végi hangversenye - Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Gárdonyi Zoltán
Református Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola

Gárdonyi Zoltán
Református Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola

Fekete-fehér billentyűkön milliónyi színű zene – Lenténé Lajtos Anna tanárnő zongorista növendékeinek év végi hangversenye

Június 6-án csütörtökön került sor Lenténé Lajtos Anna tanárnő 14 zongorista növendékének év végi vizsgahangversenyére.

A koncert nagyon jó hangulatban telt, sok szép produkcióval örvendeztették meg a közönséget a fellépők. Többek között Bach, Chopin, Bartók művei hangzottak fel,és a szóló darabok mellett négykezes, kamaramuzsika is szerepelt a műsorban.

A legkisebb korosztálytól, 7 évestől 16 éves korig voltak fellépők, és műsoruk szép keresztmetszetét mutatta meg annak, hogy a kitartó, hosszú évek lelkes munkájával honnan-hova lehet eljutni a zongorázás tudományában :-).

A tanszak nagyon szép és eredményes tanévet zárt, az első félévben aktívan vett részt pl. az adventi időszak koncertjein, de szerveztek városi adventi hangversenyt is. A második félévben több szakmai versenyen indultunk el a gyerekekkel, s mindegyikről nagyon szép eredményekkel tértünk haza – ezeket év közben ki is tettünk iskolánk honlapjára.

Mindezeken felül, ebben a tanévben egy új, hagyományteremtő rendezvényünkre is sor került áprilisban. A Hajdú-Bihari Regionális Zongoratalálkozót első ízben rendeztük meg ,melyen szintén kiemelkedően teljesítettek a zongora tanszak versenyző tanulói.

Összességében: egy sok munkával, rengeteg szép eredménnyel és sok jó élménnyel teli tanévet zártunk, melyért köszönet illeti a gyerekeket – szorgalmas munkájukért, a szülőket a sok támogatásért és az iskolát a mindenkori segítségéért.

Galéria

Elérhetőség

Cím 4110 Biharkeresztes, Damjanich u. 21.
Telephely 4110 Biharkeresztes, Kossuth u. 52.
Telefon 06-54/431-258; ig.:0630/4279590
Fax 06-54/431-258
E-mail gardonyi.zoltan.iskola@gmail.com
OM 062933

Csoóri Sándor Alap
Csoóri Sándor pályázat