Aktuális - Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Gárdonyi Zoltán
Református Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola

Gárdonyi Zoltán
Református Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola

Aktuális

Énekes és táncos sikerek Nyíregyházán

Február 25-én rendezték meg 23. alkalommal a Vécsey-Vásárhelyi Országos Kamara Néptánc és Népdaléneklési Versenyt Nyíregyházán. 54 nevezés, Magyarország 12 településének 18 általános, művészeti és középiskolája, egyesülete, néptánc együttese által benevezett 19 néptáncos és 35 népdalos produkció, összesen 170 versenyző részvételével. 
Teljes bejegyzés megtekintése

Hirdetmény a 2022/2023. tanév 1. osztályba való jelentkezésről

Kedves Szülők! A Biharkeresztesi Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola jelentkezést hirdet a 2022-2023-as tanévben induló általános iskolai első osztályába, tanköteles korú gyermekek számára.
Teljes bejegyzés megtekintése

Szelídek öröksége verseny 2021/2022-es tanév I-II. forduló feladatlapok

Versenyfelhívás   A biharkeresztesi Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola és AMI  háromfordulós komplex tanulmányi csapatversenyt hirdet   „Szelídek öröksége” címmel általános iskolák alsó (3-4. osztály) és felső tagozatos (5-8. osztály) tanulói számára. Az alsó és felső tagozaton is 3 fős 
Teljes bejegyzés megtekintése

Félévi eredmények

A felső tagozatos diákok félévi eredményeit minden szülő megtekintheti a digitális naplóban a saját kódjával belépve. Papír alapon a tájékoztatóba akkor kerülnek be a félévi eredmények, amikor a gyerekek visszatérhetnek az iskolába. További friss információkért érdemes követni Facebook oldalunkat is!
Teljes bejegyzés megtekintése

Kövessétek Facebook oldalunkat

Kedves Szülők és Diákok! Szeretnénk felhívni figyelmeteket Facebook oldalunkra, ahol minden fontos információról, eseményről és rendkívüli hírről azonnal értesítést kaptok iskolánk életével kapcsolatban! Nem kell mást tennetek, mint bekövetni oldalunkat és a Követési beállításoknál a Kedvencek közé rakni minket.
Teljes bejegyzés megtekintése
Elérhetőség

Cím 4110 Biharkeresztes, Damjanich u. 21.
Telephely 4110 Biharkeresztes, Kossuth u. 52.
Telefon 06-54/431-258
Fax 06-54/431-258
E-mail gardonyi.zoltan.iskola@reformatus.hu
OM 062933